Υπηρεσίες 2018-02-04T12:56:14+00:00

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΦΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΥ/ΗΣ Ή ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΟΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ & ΦΙΛΟΥΣ.
Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ 40/ΗΜΕΡΑ Ή ΕΤΗΣΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΓΙΑ 9ΜΕΡΑ,3ΜΗΝΑ,6ΜΗΝΑ,9ΜΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ 10-15-20 ΑΤΟΜΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.