Προφίλ

Προφίλ 2018-01-07T14:29:32+00:00
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΜΑΣ» ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ,Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ( ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ, ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ, ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ, ΑΡΤΙΔΙΑ , ΚΟΥΒΕΡ) ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ 15ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ. ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ , ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΝΑΤΕ. ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ.